Menu
Your Cart

TRS Semena Pískavice Methi 100g

TRS Semena Pískavice Methi 100g
  • Skladem: Na skladě
  • Věrnostní body: 3
  • Model: 0197
  • Hmotnost: 100.00g
152 prodané vzorky
188398 pohledy
38Kč
Cena bez DPH: 34Kč
Cena v bonusových bodech: 70
Přidat do košíku
Můžete najít svůj vkus a přidat do našeho košíku. Máme spoustu produktů s různými značkami
Způsoby doručení
Vyberte způsob doručování, který vám vyhovuje více, podle vaší polohy a podle vaší peněženky.
Režim platby
Můžete platit v hotovosti a bankovním převodem jako systém internetového bankovnictví. Používáme typické české platební metody pro banky.
Motivujte nás
Očekáváme vaši podporu do budoucna. Můžete věnovat malou část svého drahocenného času a motivovat nás tím, že napíšete své pocity

TRS Semena Pískavice Methi 100g    - Koření jednodruhové celé - Semena Methi (Methi Seeds) jsou byliny podobné jetelům. Je původem z oblasti Středomoří, jižní Evropy a západní Asie. Semena se používají při vaření, v medicíně a k pokrytí chuti jiných léků. Semena methi voní a chutnají podobně jako javorový sirup. Chuť pískavice řecké je příjemná, ale hořká s nádechem javoru. Pískavice řecké seno se běžně používá v indickém kari a chlebu z jižní Asie a Etiopie. Pískavici řeckou lze použít k moření ke zvýraznění chuti masa a zeleniny. Buďte opatrní, dokud se seznámíte s pískavicí řecké, protože příliš mnoho může způsobit hořkost pokrmu. Pražením těchto semen získáte aromatickou, sladkou chuť.

  • Existují 4 způsoby, jak můžete konzumovat semena pískavice řecké seno.
  • Konzumujte jej syrový na prázdný žaludek po namočení přes noc, abyste pomohli při hubnutí.
  • Jezte to jako klíček tak, jak je, nebo ho přidejte do salátu.
  • Semena můžete osušit, rozdrtit na prášek a posypat masem, které mu dodá větší chuť.
  • Nebo ji můžete rozdrtit na pastu a přidat do kari.

Pískavice řecké seno / Methi jsou žlutá až zlatavě zbarvená semena. Semena mohou být mírně pražená a poté přidána do misky pro aromatickou chuť. Běžně se používá k dochucování indických pokrmů. Nejčastěji se používá při výrobě různých druhů okurek, kari a také v různých pastách, jako je zázvorová česneková pasta. Semena lze mlít ve formě prášku a poté použít jako koření. Pískavice také zahrnuje různé zdravotní výhody.

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
Špatný Dobrý