Menu
Your Cart

TRS Černý Kmín (Shahi) 50G

TRS Černý Kmín (Shahi) 50G
  • Skladem: Na skladě
  • Věrnostní body: 3
  • Model: 0201
  • Hmotnost: 50.00g
152 prodané vzorky
188254 pohledy
38Kč
Cena bez DPH: 34Kč
Cena v bonusových bodech: 78
Přidat do košíku
Můžete najít svůj vkus a přidat do našeho košíku. Máme spoustu produktů s různými značkami
Způsoby doručení
Vyberte způsob doručování, který vám vyhovuje více, podle vaší polohy a podle vaší peněženky.
Režim platby
Můžete platit v hotovosti a bankovním převodem jako systém internetového bankovnictví. Používáme typické české platební metody pro banky.
Motivujte nás
Očekáváme vaši podporu do budoucna. Můžete věnovat malou část svého drahocenného času a motivovat nás tím, že napíšete své pocity

TRS Černý Kmín (Shahi) 50G  -  Koření jednodruhové celé  -  Kala Jeera je součástí rodiny Buttercup a semena jsou barevná, jemná a zakřivená. Semena se používají po několik století na Středním východě, ve Středomoří a v Indii. Černá bavlníková semínka se dnes používají jako kořenící koření v různých kuchyních po celém světě díky své ořechové chuti.

Černý kmín (Siyah Zeera) je semeno získané z rostliny Carum bulbocastanum. Ve srovnání s kmínem mají tmavou barvu a mají svíravou a velmi hořkou chuť. Tato aromatická semínka jsou bohatá na těkavý olej a jsou konzumovány jako koření a léky. Kaali Jeera je široce používán jako koření k dochucování pokrmů. Kali Jeeri (také hláskovaný jako Kalijiri & Kaali Jeera) je semenem rostliny Centratherum Anthelminticum. Je populární v kombinaci s Ajwain a Methi pro snížení hmotnosti a zlepšení zažívacího zdraví. Používá se k léčbě kožních onemocnění, při kterých pomáhá snižovat svědění a podráždění pokožky.

  • Shahi Jeera nebo Caraway Seeds se hojně používá v medicíně a vaření.
  • Používá se při vaření pokrmů Tandoori a jiných kořeněných kari.
  • Má štiplavou, anýzovou chuť a aroma.
  • Používá se také jako koření do chleba.

Shahi Kala Jeera je tmavší a sladší než obyčejná jeera. Má ořechovou, zemitou vůni a používá se zejména v bohatých severoindických kari, jako je shahi panner a kurma, přidává se do chleba nebo se vaří v rýži, aby získala výraznou vůni. Používá se v malém množství kvůli své exotické chuti. Pražení před použitím nasucho zvyšuje jeho chuť.

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
Špatný Dobrý