Menu
Your Cart

Pepř černý celý 100g

Pepř černý celý 100g
  • Skladem: Na skladě
  • Věrnostní body: 7
  • Model: 0034
  • Hmotnost: 100.00g
150 prodané vzorky
188559 pohledy
67Kč
Cena bez DPH: 60Kč
Cena v bonusových bodech: 180
Přidat do košíku
Můžete najít svůj vkus a přidat do našeho košíku. Máme spoustu produktů s různými značkami
Způsoby doručení
Vyberte způsob doručování, který vám vyhovuje více, podle vaší polohy a podle vaší peněženky.
Režim platby
Můžete platit v hotovosti a bankovním převodem jako systém internetového bankovnictví. Používáme typické české platební metody pro banky.
Motivujte nás
Očekáváme vaši podporu do budoucna. Můžete věnovat malou část svého drahocenného času a motivovat nás tím, že napíšete své pocity

Pepř černý celý 100g - Koření jednodruhové celé -  Černý pepř (Black Pepper) Celá se obvykle suší a používá se jako koření a koření. Černý pepř můžete použít jako přísadu do receptů a přidat tak koření a chuť. Může být použit na drůbež, vepřové maso, steaky, mořské plody, pečeně, hamburgery, klobásy, dušená masa, dipy ze salsy, salámy, zálivky, vaječné pokrmy a téměř všechna jídla. Může být také použit k okořenění dipů, polévek a těstovin. Tento pepřový celek se používá v malém množství v sladkých přípravcích, jako je chléb, koláče, ovocné koláče a dodává pikantní tón.

Černý pepř (Black Pepper)  je také známý jako kali Mirchi. Je to jedno z široce používaného koření na světě.

Může být použit vcelku nebo rozdrcen v pokrmech, kde je požadována horká a křupavá chuť. Je to hrubě mletý prášek z černé papriky. Díky tomu je jídlo chutnější. Velmi snadno se přidává k jakémukoli receptu. Černý pepř je bohatý na antibakteriální vlastnosti.

Černý pepř (Black Pepper) se používá jako hlavní složka Masaly, což je slavná směs koření v Indii a Pákistánu. Černý pepř je nezralé sušené bobule rostliny pepře pocházející z východní Indie. Černý pepř se také používá k okořenění masa a rýže, stejně jako polévek a dušených pokrmů a má silnou, hořkou vůni. Pepřová zrna mohou být mletá před kořením, ale do mnoha indických jídel se přidávají celá a později se jednoduše vyjmou nebo se s nimi jedí.

TRS Black Pepper lze použít ve všech indických receptech na rýži, kari a zeleninu a také na moření.

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
Špatný Dobrý